Van Bronckhorst proeft teleurstelling over zijn aanstaand vertrek

25 januari 2019, 07:34

Giovanni van Bronckhorst proefde de teleurstelling bij Feyenoord over zijn besluit om na dit seizoen te stoppen. De succestrainer maakte donderdag zijn vertrek officieel. "Ze begrijpen mij wel, maar dat ik niet wil doorgaan beschouwen ze als een teleurstelling. Dat maak ik uit hun reacties op", aldus Van Bronckhorst.

"We sluiten straks vier seizoenen af en dat is bij elkaar een heel mooie periode voor de club geweest. Een fase in de historie van Feyenoord die niemand zal vergeten. Maar de directie snapt ook dat ik op mijn gevoel afga en al voor de kerst begon ik te twijfelen", vertelt Van Bronckhorst in De Telegraaf.

Gio ontkent stelling dat de Vrienden van Feyenoord en leden van de Raad van Commissarissen invloed hebben gehad op zijn keuze. "Het is moeilijk om dat overigens niet mee te nemen in je overwegingen. Want ik merk natuurlijk wel dat er veel gebeurt rond de club. Ik krijg dat mee, of ik het wil of niet. Als trainer van Feyenoord moet je je daarvoor afsluiten en dat is soms heel moeilijk. Het heeft in elk geval niet geholpen, want het rumoer rond de club werkt niet positief naar de club in z'n totaliteit. Maar zij hebben er niet voor gezorgd dat ik stop."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen