Swart uit kritiek op Ten Hag: "Is geen klik met de spelers"

28 januari 2019, 08:00

Sjaak Swart heeft felle kritiek geuit op Ajax-trainer Erik ten Hag. Volgens het icoon van de Amsterdamse club maakte de coach in De Kuip gekke keuzes en, belangrijker nog, geniet hij nog steeds niet het volle vertrouwen van de spelersgroep, ondanks de goede eerste seizoenshelft. "Je ziet aan alles dat er geen klik is tussen Ten Hag en de spelers, zeker nu."

Dat stelt hij tegenover De Telegraaf. "Dat hoor je ook, maar vind ik dat raar, omdat hij al een jaar trainer is. Erik moet nu echt heel snel het vertrouwen gaan winnen", vindt hij. Ook over het opstellen van Lisandro Magallán had Swart grote twijfels. "Je moet het een Zuid-Amerikaan die hier pas een week is, niet aandoen om gelijk de Klassieker in De Kuip te spelen."

Niet alleen de trainer moet het ontgelden, ook denkt Swart dat het trainingskamp in Amerika de ploeg zeker geen goed gedaan heeft. "Ajax was in vorm, had gewoon lekker een paar dagen vrij moeten krijgen met de Kerst en het goede gevoel moeten vasthouden. Nu kwamen ze doodvermoeid terug uit Amerika", aldus mister Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen