Fortuna Sittard mist twee van de vijf versterkingen tegen PSV

1 februari 2019, 18:21   Bijgewerkt: 2 februari 2019, 08:41

Fortuna Sittard toverde vijf winterse versterkingen uit de hoge hoed, maar twee daarvan zijn zondag tegen PSV nog niet inzetbaar. Verdediger Mahamadou Dembele (Red Bull Salzburg) en aanvaller Agim Zeka (Lille) wachten op de juiste papieren.

Mogelijk dat verdediger Anthony Syhre (Würzburger Kickers) wel aan de aftrap verschijnt. Syhre wordt als optie gezien om Luuk de Jong te beteugelen, al wilde trainer René Eijer dat niet bevestigen. In welke opstelling dan ook, Fortuna is in Eindhoven de underdog. Maar Eijer ziet mogelijkheden voor zijn ploeg. "We gingen ook niet als de favoriet naar Feyenoord en daar wonnen we ook. De jongens hebben vertrouwen na de winst tegen Vitesse dus wie weet wat er mogelijk is", citeert De Limburger de oefenmeester van de huidige nummer tien van de Eredivisie.

Naast Syhre, Dembele en Zeka trok Fortuna in de afgelopen transferwindow ook doelman Azbe Jug (transfervrij) en middenvelder Andrija Balic (Udinese) aan. André Vidigal (verhuurd aan APOEL Nicosia), Christopher Braun (OFI Kreta) en Bo Breukers (verhuurd aan FC Dordrecht) vertrokken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen