Lyon verrast tegen PSG: "We wisten dat we ze konden kloppen"

4 februari 2019, 12:22

Bruno Genesio wist dat Olympique Lyon Paris Saint-Germain kon verslaan. Dat gebeurde zondagavond ook. De werkgever van Memphis Depay en Kenny Tete bezorgden de Parijzenaars de eerste competitienederlaag (2-1) van het seizoen. "Na afloop waren er veel emoties", zei Genesio.

"Ons plan was simpel, maar het moest wel gebeuren op het veld. We besloten hoog druk te zetten op Paris Saint-Germain", aldus Genesio op het clubkanaal van Lyon. "We beschikken over getalenteerde spelers, die overal gevaar kunnen stichten. We scoren minder dan vorig seizoen, maar creëren wel meer kansen. We boeken progressie, ook verdedigen we beter. We wisten dat we PSG konden kloppen."

De zege geeft Lyon het nodige vertrouwen, ook richting het Champions League-duel van volgende week met FC Barcelona. "Een geweldige voorbereiding. Nu moeten we donderdag eerst doorgaan in de Coupe de France (tegen EA Guingamp, red.) om er een goede week van te maken", aldus voorzitter Jean-Michel Aulas. "Bruno heeft de spelers ervan overtuigd dat ze deze prestatie konden leveren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen