Willems treft Inter van De Vrij, Napoli versus RB Salzburg

22 februari 2019, 13:25   Bijgewerkt: 22 februari 2019, 20:19

De Nederlanders in de Europa League hebben vrijdag wisselend geloot: Jonathan de Guzman en Jetro Willems kunnen tegen het Internazionale van Stefan de Vrij hun borst natmaken en vice versa, terwijl Quincy Promes met Sevilla aan Slavia Praag, met Mick van Buren in het team, gunstig werd gekoppeld. Verder is Napoli versus Red Bull Salzburg de ander belangrijkste topper in de achtste finales van de Europa League.

Als eerste kwam Chelsea - de winnaar van 2013 - uit de koker, dat wist dat het ging spelen tegen Dinamo Kiev. Die ploeg mocht niet tegen een Russisch team loten, waardoor er met Dinamo werd begonnen. The Blues, die vandaag een forse straf kregen opgelegd van de FIFA, werden eerst getrokken en spelen eerst thuis. Vervolgens werd het Eintracht Frankfurt van De Guzman en Willems uit de koker gehaald: zij troffen het Internationale van Stefan de Vrij.

Dat was de eerste echte kraker die uit de loting kwam: het duel tussen Napoli en Red Bull Salzburg mag ook zeker in die categorie worden genoemd. Verder bleven hele grote topduels, die er zeker hadden kunnen ontstaan, nog uit. Krasnodar, de beul van Peter Bosz's Bayer Leverkusen, stuitte op Valencia. Het door Ajax uitgeschakelde Benfica kwam Dinamo Zagreb tegen en het Sevilla van Quincy Promes heeft met Slavia Praag relatief makkelijk geloot, aangezien ook Arsenal nog een mogelijke tegenstander was. Zo ontloopt Unai Emery zijn oude werkgever en hij zal met Stade Rennes als opponent niet ontevreden zijn.

De duels worden gespeeld op 7 en 14 maart.

Bekijk hier het volledige programma:

Chelsea - Dinamo Kiev

Eintracht Frankfurt - Internazionale

Dinamo Zagreb - Benfica

Napoli - RB Salzburg

Valencia - Krasnodar

Sevilla - Slavia Praag

Arsenal - Stade Rennes

Zenit St. Petersburg - Villarreal

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen