Koster leeft met leus fans in achterhoofd toe naar duel met AZ

22 februari 2019, 15:47

Adrie Koster weet dat zijn Willem II zondagmiddag een AZ ontvangt dat in blakende vorm verkeert. De club uit Alkmaar won elk duel in 2019 en kreeg daarnaast nog geen enkel tegendoelpunt. Dat is voor Koster geen reden om de komende tegenstander te vrezen.

"Zoals de supporters zingen, moeten we ons daar niet bang door laten maken. Ook in de wedstrijden die we de afgelopen weken verloren, hebben we goed voetbal laten zien. Dat gaat ons uiteindelijk ook weer punten brengen, daar twijfel ik niet aan", vertelt Koster vrijdag tijdens het persmoment. Willem II verloor de laatste drie wedstrijden en is teruggezakt naar de twaalfde plaats met nog slechts één punt voorsprong op nummer zestien FC Emmen.

De oefenmeester kan tegen AZ weer een beroep doen op Diego Palacios, die is teruggekeerd van het Zuid-Amerikaanse kampioenschap voor spelers onder de twintig jaar. Karim Coulibaly is op de weg terug van een slepende blessure en maakt mogelijk zijn rentree in de wedstrijdselectie. "Of hij zondag bij de selectie zit is mede afhankelijk van de laatste training. Mocht daar iemand uitvallen, dan kán het zijn dat ik hem erbij haal", besluit de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen