Feyenoorder Jørgensen beseft: "Hebben teveel ups en downs"

22 februari 2019, 17:26

Het is vooralsnog niet het seizoen van Feyenoord en Nicolai Jørgensen. De Rotterdammers spelen geen rol in de titelstrijd en de Deense spits scoorde pas twee keer in dit voetbaljaar. Een goede prestatie tegen PSV zou de situatie in Rotterdam wat verbeteren, denkt de spits.

Feyenoord speelde in 2019 drie keer uit en verloor die duels allemaal. "Te veel ups and downs, het verschil is te groot", zegt de Deen tegen RTV Rijnmond. "Ik wil het geen crisis noemen, maar we moeten ons niveau verbeteren. Stabieler, vooral in uitwedstrijden. We hebben erover gesproken, het heeft niets met mindset te maken. Het is niet dat we niet willen winnen", zegt de spits, die midweeks met Feyenoord ook nog tegen Ajax speelt. "Altijd leuk, grote wedstrijden. Die wil je winnen. Zeker nu."

Jørgensen scoorde in zijn eerste twee seizoenen beide keren meer dan tien goals, maar staat nu pas op twee treffers. Hij beseft dat het beter moet. "Het is voor mij ook met ups and downs. Ik heb dat niet kunnen veranderen, ook door blessures. Dat is frustrerend. Ik ben nu weer op de goede weg, werk hard om niet geblesseerd te raken en terug te keren naar mijn niveau."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen