Jordan Henderson voert zeer opmerkelijk WhatsApp-gesprek: ‘Hij was zichzelf niet’

24 mei 2024, 01:23   Bijgewerkt: 24 mei 2024, 01:39
Foto: © Imago

Jordan Henderson heeft eerder deze maand niet meegewerkt aan een video-item over Jürgen Klopp. Laatstgenoemde beleefde vorig weekend zijn laatste wedstrijd als manager van Liverpool. Volgens Jamie Carragher zat Henderson niet lekker in zijn vel en is dat de reden dat de middenvelder van Ajax uiteindelijk ontbrak in een video-item van Sky Sports.

Klopp coachte afgelopen zonder tegen Wolverhampton Wanderers zijn laatste wedstrijd voor Liverpool. De Duitse oefenmeester stond acht jaar aan het roer op Anfield en wordt bij the Reds opgevolgd door Arne Slot. Carragher benaderde in aanloop naar het afscheid van Klopp diverse (oud-)spelers van Liverpool om een videoboodschap in te spreken voor de manager, waaronder Henderson.

Artikel gaat verder onder video

Henderson stond van 2011 tot 2023 onder contract bij Liverpool en werkte jarenlang samen met Klopp. Hij was op enig moment zelfs de aanvoerder van de Duitser bij de Engelse grootmacht. De middenvelder vertrok vorig jaar zomer naar Al-Ettifaq en streek vervolgens in januari neer bij Ajax.

“Ik sprak twee of drie weken geleden via WhatsApp met Jordan, vanwege een video-item dat ik namens Sky Sports maakte voor Klopp”, onthult Carragher, die als analist verbonden is aan Sky Sports, in gesprek met The Overlap. Onder meer Virgil van Dijk, Steven Gerrard, Adam Lallana en Mohamed Salah maakten hun opwachting in het video-item. Henderson ontbrak.

“Het was mensen opgevallen dat Jordan Henderson niet in het video-item zat. Ik merkte dat Henderson zichzelf niet was. Ik kreeg het gevoel dat Henderson niet met de pers wilde praten”, licht Carragher toe. De oud-verdediger heeft het idee dat de matige resultaten van Ajax en de kritiek op zijn spel Henderson niet in de koude kleren zijn gaan zitten. “Ik weet dat het geen geweldig seizoen was voor Ajax. Ik herinner me een interview waarin een Nederlandse man (Hans Kraay junior, red.) er hard in ging bij hem. Ik heb toen besloten om Henderson niet al te veel te pushen om een interview te doen.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Henderson ergert zich ‘kapot’ aan teamgenoot bij Ajax en grijpt op het veld in

Jordan Henderson ergerde zich in de tweede helft van Ajax - Almere City zichtbaar aan Brian Brobbey.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Storm
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Carragher voert een Whatsapp-gesprek met Henderson die blijkbaar geen zin heeft om mee te werken aan een video. En dan is dat vervolgens "zeer opmerkelijk". Wat is dat voor een flauwekul??? Die jongen moet toch zeker zelf weten of hij dat wil doen of niet? Pure clickbait dit.

Goku
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Je hebt er al 2 😉

Storm
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

🖕

Goku
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Kijk eens hoeveel klikjes, dus update goed geholpen Storm, chapeau!!

Storm
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Zout lekker op, simpele ziel.

Goku
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Sorry Oud keeper, mijn eerste reactie was meer als grap bedoeld, helaas kan Storm alias KC, dit schijnbaar niet waarderen en beantwoord het met een middelvinger. Misschien kinderachtig van mij om dan weer te reageren

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen