Napoli meldt zich nog niet bij Ajax: ‘Absoluut nog niet concreet’

15 juni 2024, 11:50
Foto: © Imago

Napoli heeft zich nog niet concreet gemeld voor Borna Sosa bij Ajax, zo weet Mike Verweij. De Kroaat werd vrijdag gelinkt aan een overstap naar de nummer tien van het afgelopen Serie A-seizoen.

“Er is nog geen enkel contact tussen Ajax en Napoli”, geeft Verweij aan in de podcast Kick-off van De Telegraaf. “Ook de zaakwaarnemer van Sosa heeft nog niet bij Ajax aangegeven dat Napoli concreet is. Dat was die van Mislintat, maar het is inmiddels SEG. Dus dan moeten we SEG even bellen.”

Artikel gaat verder onder video

“Maar het is dus absoluut nog niet concreet”, gaat hij verder. “Ajax moet wel eerst verkopen, dus ik denk dat ze aan het bidden zijn dat Napoli wel komt. Dan mag Ajax ongeveer veertig, vijftig procent van al het geld dat binnenkomt uitgeven aan nieuwe spelers.”

Vrijdag bracht Corriere dello Sport naar buiten dat de club uit Napels zich wil versterken met Sosa. Volgens de Italiaanse krant waardeert Antonio Conte, de nieuwe trainer van Napoli, de Kroaat ten zeerste en is hij een van de opties om de verdediging te komen versterken.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Daley Blind doet anderhalf jaar na vertrek opvallende onthulling over Ajax

Daley Blind kijkt nog altijd met een pijnlijk gevoel terug op zijn vertrek bij Ajax.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Dat wordt dan vissen in dezelfde vijver als Feyenoord en PSV

K. Daffie
Link gekopieerd!
  18
  + 1
avatar

Napoli denkt misschien dat wachten in hun voordeel is. Ajax moet eerst verkopen om te kunnen kopen.

Beukie
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

Of hij speelt een goed EK, en gaat de prijs omhoog. Maar zal al blij zijn als ze het aankoopbedrag wat Ajax betaalde al terug krijgen, zelfde is van toepassing op die Sutalo, geen verlies is al mooi meegenomen denk ik

KROTJE
Link gekopieerd!
  22
  + 1
avatar

Het zal van Kroes een topprestatie zijn als hij met de tot hem beschikbare financiële middelen er uit kan komen en Ajax een waardige selectie kan bieden.

dilima1966
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

Forbs is zijn mark waarde niet meer waard koste ajax 14 miljoen nu waarde 7 miljoen Napoli zal wel wachten tot ajax nog dieper zakt ajax zit nu in hun maagd met een aantal spelers

Storm
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

Het is gewoon de geruchtenmolen. Iemand in Italië heeft wat gehoord en dan komt dat in de krant of op een website. Het lijkt verdacht veel op FCUpdate of de Telegraaf. Lekker vanalles roepen en vooral álles plaatsen als nieuws. En we weten dat Verweij er wel een smakelijk verhaaltje van maakt. Ajax zal achter de schermen heus wel bezig zijn met rondkijken of er andere clubs geinteresseerd zijn in spelers die weg mogen. De tijd zal het leren.

CG
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

We wachten maar voorlopig af. Wordt zeker vervolgd !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen