De Ligt verwacht dat ADO zoals Heracles gaat spelen

22 februari 2019, 19:04

In de eerste wedstrijden na de winterstop heeft Ajax de nodige punten laten liggen in de Eredivisie. Clubs hebben weer het gevoel dat er wat te halen valt bij de Amsterdammers, die de laatste vijf competitieduels drie keer puntenverlies leden. Matthijs de Ligt stelt in aanloop naar het uitduel met ADO Den Haag dat Ajax weer ontzag moet afdwingen.

Ajax speelde na de winterstop gelijk tegen sc Heerenveen (4-4) en verloor van Feyenoord (6-2) en Heracles Almelo (1-0). "Na de winterstop hebben we te weinig wedstrijden gewonnen. We zullen weer zo moeten spelen dat er wat ontzag komt", begint de Ajax-captain in gesprek met FOX Sports. De Ligt merkt dat de Amsterdammers anders worden bestreden. "Daar zullen wij een tegenzet op moeten verzinnen."

Twee weken geleden verloor Ajax op bezoek bij Heracles, dat de Amsterdammers continu onder druk zette. De Ligt verwacht dat ADO zondag dezelfde speelstijl zal hanteren. "Ik heb in alle kranten gelezen dat zij de Heracles-manier zullen gebruiken, dus dat kunnen verwachten. Heracles deed het qua drukzetten heel goed tegen ons, wij deden het in de opbouw heel slecht. Als we merken dat het de beste optie is om de bal lang te spelen, doen we dat, maar we gaan altijd eerst uit van de opbouw."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen