Van Hanegem ziet crisis PSV: "Neem jezelf in de maling"

25 februari 2019, 07:41

Willem van Hanegem vindt dat PSV momenteel in een kleine crisis verkeert. De Kromme ziet dat de Eindhovenaren punt na punt verspelen en denkt dat trainer Mark van Bommel zich wel degelijk zorgen zou moeten maken. "PSV zit muurvast. Dat mocht je eerder nog niet zeggen, want dan wapperden ze in Eindhoven met statistieken waaruit zou blijken dat het niet zo was."

Dat schrijft hij in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad. De remise tegen Feyenoord was al de vierde na de winterstop. "En nu riepen ze weer dat ze twee punten voor staan, maar dat ze dat toch ook in de winterstop stonden? Alsof ze in 2019 niet faalden tegen Emmen, FC Utrecht, Heerenveen en gisteren Feyenoord", schrijft het Feyenoord-icoon. "Neem lekker jezelf in de maling, denk ik dan."

KNVB Beker

Ook ging Van Hanegem in op de komende halve finale tussen Feyenoord en Ajax. Hij is benieuwd welke keuze Giovanni van Bronckhorst gaat maken bij de Rotterdammers. "Robin van Persie zal hij vast opstellen, maar Nicolai Jørgensen was de beste man op het veld. Die zet je er drie dagen later toch niet zomaar naast? Jens Toornstra was de beste man op het veld bij de 6-2 tussen Ajax en Feyenoord. Kun je zonder hem beginnen? Sam Larsson is het makkelijkste slachtoffer, maar juist bij de 6-2 bleek dat het goed is om met een echte buitenspeler te spelen. Ik ben heel erg benieuwd wat Van Bronckhorst gaat doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen