Chelsea straft wisselweigeraar Kepa met inhouden van salaris

26 februari 2019 – Chelsea heeft Kepa Arrizabalaga gestraft voor het weigeren van zijn wissel. De Londenaren delen een boete ter waarde van zijn weeksalaris uit. Dat geld gaat naar de Chelsea Foundation. Manager Maurizio Sarri en de doelman zaten maandag met elkaar om tafel om het incident te bespreken.

Chelsea straft wisselweigeraar Kepa met inhouden van salaris

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Zowel Sarri als Kepa houdt vol dat het om een misverstand gaat. "Het was een goed gesprek", zegt Sarri op het clubkanaal van Chelsea. "Het ging om een misverstand, maar hij beseft dat hij een grote fout heeft gemaakt met de manier waarop hij reageerde. Kepa heeft zijn excuses aangeboden aan mij, zijn teamgenoten en de club. Het is aan de club of ze hem willen straffen. Maar voor mij is de kwestie afgesloten."

Kepa bood ook zijn excuses aan bij Willy Caballero, de tweede doelman die niet inviel. "Nu wil ik de dezelfde verontschuldigingen maken aan de fans. Ik leer hiervan en accepteer elke straf die de club uitdeelt."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd