Buijs looft samenwerking met de fans: "Handen ineen geslagen"

1 maart 2019, 17:14

Danny Buijs is tevreden met de manier waarop FC Groningen zich momenteel manifesteert en is vooral ook blij met de wisselwerking met de supporters. In voorgaande seizoenen was het publiek erg kritisch en bleven ze steeds vaker weg, maar dat is dit jaar anders. De oefenmeester voelt de steun van de fans en hoopt dat ook tegen VVV-Venlo weer te ervaren.

Dat vertelt hij op de clubsite. "We kunnen zeer tevreden zijn op de manier waarop we in de thuiswedstrijden worden gesteund door de supportersgroeperingen, die de handen ineen hebben geslagen. En ook in de uitwedstrijden worden we tot nu toe gesteund door mooie aantallen supporters. Er is echt wat positiefs gaande. Tegen Feyenoord hebben we een indruk gegeven hoe we de komende weken en maanden willen spelen. Het is nu aan ons om die lijn door te trekken."

Dat moet het doen tegen VVV-Venlo, de ploeg die slechts een punt boven de Groningers staat op de ranglijst. "VVV is een stugge ploeg, met veel fysieke kracht. Hun speelwijze is het hele seizoen zowel in thuis- als uitwedstrijden hetzelfde. Ze spelen 4-3-3 en kunnen ook de lange bal hanteren met Mlapa voorop en Seuntjens die kan bijsluiten."

Om op een goed resultaat te komen, eist Buijs in elk geval veel inzet. "De strijd en honger om te willen winnen, moet er vanaf spatten. Wat dat betreft is de 'honger' die Willem II donderdagavond in de beker toonde, een goed voorbeeld. Met ons publiek erachter willen we zondagmiddag weer een mooie wisselwerking bewerkstelligen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen