Branderhorst vooral blij dat Schuurman niet tegen hem scoorde

2 maart 2019 – Hij had vrijdag liever gewonnen van FC Dordrecht (2-2), maar NEC-keeper Mattijs Branderhorst is wel blij met het feit dat Jari Schuurman vrijdag niet tegen hem scoorde. De goalie van NEC is goede vrienden met de spelmaker van Dordrecht en wilde ham dan ook niet laten scoren.

Branderhorst vooral blij dat Schuurman niet tegen hem scoorde

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat vertelt hij tegen De Gelderlander. "Het was gek om tegen hem te spelen. Maar ik was opgelucht dat hij in ieder geval niet heeft gescoord. Anders had ik dat de rest van mijn leven van hem gehoord", lacht hij. "Ik heb met zijn broer Remie gevoetbald in districtsteams van de KNVB. Daardoor was er gelijk een klik toen ik Jari leerde kennen bij Willem II. Nu zijn we goede vrienden. Dat gebeurt niet vaak in de voetbalwereld, want ieder jaar zijn er weer nieuwe spelers."

Na de remise in Dordrecht spraken beide spelers elkaar even. "Heel kort", zegt Branderhorst. "Na de wedstrijd bedank ik vooral het eigen publiek. Ik zal hem er nog wel een paar keer aan herinneren dat hij niet tegen me heeft gescoord. Dan zal hij waarschijnlijk antwoorden dat hij geen echte kans heeft gehad. Maar hij kreeg wel een mogelijkheid. Die schoot hij naast."

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd