PEC Zwolle gaat ervan uit dat Stam zijn contract uitdient

4 maart 2019, 15:37

PEC Zwolle gaat er voor nu van uit dat Jaap Stam niet de overstap naar Feyenoord maakt. De directie van de Zwollenaren hoorde nog niets van de Rotterdamse club. Dat meldt De Stentor.

"Ik ben nog niet gebeld door Martin van Geel en Gerard Nijkamp ook niet. Er is voor ons dus nog geen reden om aan te nemen dat Jaap hier niet anderhalf jaar blijft. Zijn management? Het kan zijn dat zij wel benaderd zijn, maar als Feyenoord de ambitie heeft om Jaap bij ons weg te halen, zullen ze zich toch echt bij ons moeten melden. Dat is niet gebeurd en dus verwachten wij dat Jaap tot 2020 voor onze troepen staat", aldus voorzitter Adriaan Visser.

Meerdere media wisten maandagochtend te melden dat Stam een serieuze kandidaat is om komend seizoen de vertrekkende Giovanni van Bronckhorst op te volgen. Jan de Jong, algemeen directeur van Feyenoord, vertelde zondag in Studio Voetbal dat de Rotterdammers 'redelijk ver' zijn met het aantrekken van een nieuwe hoofdtrainer. Binnen één à twee weken zou er duidelijkheid moeten zijn over de nu nog vacante trainerspositie

Lees ook'Feyenoord ziet in Stam kandidaat voor nieuwe trainer'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen