Van Bommel stoort zich aan uitvoering PSV en uitfluiten Dumfries

9 maart 2019, 23:15

PSV won van NAC Breda (2-0), maar op de uitvoering heeft Mark van Bommel het een en ander aan te merken. Ook baalt de trainer van het uitfluiten van Denzel Dumfries en legt de oefenmeester het briefje aan Daniel Schwaab uit.

"Ik ben niet tevreden, met name over de technische uitvoering", zegt Van Bommel tegen FOX Sports. "Daar laat je jezelf in de steek. Tactisch hadden we het redelijk voor elkaar, maar met name stoor ik mij aan de technische uitvoering. Een bal die niet goed is, die niet op de juiste snelheid is. We zitten in een fase waarin het niet loopt en we moeten overleven. Dat hebben we gedaan. Een seizoen kent altijd zo'n fase. Vandaag kregen we ook weer vijf, zes goede kansen, maar gaat die bal er niet in. Als dat gebeurt, krijg je meer vertrouwen en gaat de technische uitvoering ook omhoog."

Bij een deel van het PSV-publiek was Dumfries de gebeten hond. "Iedereen zit een beetje in een fase dat het niet loopt. Het publiek moet hem daarin steunen. Het publiek achter de goal deed dat fantastisch, maar de rest? Aan uitfluiten heb je niets", vindt Van Bommel.

Het briefje aan Schwaab had tactische redenen. "We wisselden twee keer, twee koppers gingen eruit. Je organisatie moet dan wel kloppen. Dan kun je dat beter met een briefje aangeven, dan dat je aan de kant staat te schreeuwen", legt Van Bommel uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen