Spoorboekje: Napoli wederom belangrijk, ontslag bij Schalke?

14 maart 2019, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 14 maart.

Nieuws

Ontslag bij Schalke 04?

Domenico Tedesco moet na de ontluisterende nederlaag tegen Manchester City alsnog vrezen voor zijn baan als trainer van Schalke 04. Technisch directeur Jochen Schneider zinspeelde gisteren op maatregelen. Media uit Duitsland denken dat Tedesco zijn koffers kan gaan pakken.

Wedstrijden

Red Bull Salzburg - Napoli (18.55 uur)

Hoewel je na de vele comebacks in de Europese competities de laatste weken nog een slag om de arm moet houden, lijkt Napoli met de 3-0 overwinning in eigen huis tegen RB Salzburg een enorme slag te hebben geslagen. Wel is het voor Nederland zaak dat ze ook in Oostenrijk winnen: bij een zege van de thuisploeg, pakt Oostenrijk de belangrijke elfde plaats terug op de FIFA-ranking. En de 3-0 voorsprong nog verspelen is helemaal uit den boze. 

Arsenal - Stade Rennes (21.00 uur)

Na de uitschakeling door Manchester United in de FA Cup, het verloren duel met Tottenham Hotspur in de League Cup en de nu allang verloren titelstrijd in de Premier League vecht Arsenal vanavond voor de kans op de laatste echte prijs. Een 3-1 opgelopen achterstand moet worden goed gemaakt om een blamage te voorkomen en in de race te blijven voor een hoofdprijs dit seizoen. Unai Emery weet wel hoe de Europa League te winnen...

Voetbal op tv

18.55 uur: Dinamo Kiev - Chelsea, FOX Sports 2, live verslag van het duel in de Europa League

18.55 uur: Schakelkanaal Europa League, FOX Sports 1, live verslag van alle Europa League-duels 

18.55 uur: RB Salzburg - Napoli, RTL 7,  live verslag van het duel in de Europa League

21.00 uur: Slavia Praag - Sevilla, FOX Sports 2, live verslag van het duel in de Europa League

21.00 uur: Arsenal - Stade Rennes, RTL 7, live verslag van het duel in de Europa League

21.00 uur: Schakelkanaal Europa League, FOX Sports 1, live verslag van alle Europa League-duels

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen