Wijnaldum vol lof over vriend en 'belangrijke' tegenstander Babel

17 maart 2019, 12:06

In aanloop naar het duel tussen Fulham en Liverpool heeft Georginio Wijnaldum zich vol lof uitgelaten over landgenoot en tegenstander Ryan Babel. De middenvelder van The Reds vreest dat de ervaren international de verdediging van de hoogvlieger kopzorgen gaat bezorgen.

Op de clubsite van Liverpool heeft Gini goede woorden over voor Babel, met wie hij erg goed bevriend is. "Ik ben blij dat ik hem weer eens kan zien, maar helaas speelt hij bij onze tegenstander. Ik hoop dus wel gewoon dat we zijn team kunnen verslaan." Liverpool moet winnen om Manchester City bij te blijven in de titelrace.

De twee spelen geregeld samen met het Nederlands elftal en daar merkt Wijnaldum wat de kwaliteiten van ervaren aanvaller zijn. "Hij richt zich op goed spel en een doelpunt. Hij is heel belangrijk voor het Nederlands elftal en ik denk ook dat hij heel belangrijk is voor Fulham. Het gaat moeilijk worden om hem af te stoppen."

Fulham, dat de laatste vijf duels verloor, moet eigenlijk winnen in eigen huis om nog een kansje te behouden op handhaving. De achterstand op nummer vijftien Southampton is maar liefst dertien punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen