Gisteren gemist: winst Spanje en Italië, géén Brazilië-debuut Neres

24 maart 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 23 maart.

Noorwegen verliest dankzij Panenka van Ramos nipt in Spanje

Lange tijd leek er een verrassing van jewelste in de maak in groep F van de EK-kwalificatiereeks. Spanje keek na dik een uur spelen tegen een gelijkspel aan tegen Noorwegen, maar een strafschop reikte Spanje de helpende hand toe. Sergio Ramos was de schutter tegen de Scandinaviërs, door twintig minuten voor tijd met een Panenka doel te treffen en zo Spanje alsnog de winst te bezorgen: 2-1.

Debutant Kean helpt Italië aan zuinige winst tegen Finland

Italië is de kwalificatiereeks begonnen met een zuinige 2-0 overwinning op Finland. De Italianen van Roberto Mancini dankten de doelpunten aan Nicolo Barella en Moise Kean. Voor beiden was het hun eerste interlandgoal, en voor Kean was dat ook in zijn eerste duel voor Italië.

Brazilië blameert zich en gunt Neres nog geen debuut

In een teleurstellend duel heeft Brazilië niet weten te winnen van Panama. Met Ajacied David Neres het gehele duel als bankzitter kwamen de Goddelijke Kanaries nog wel op voorsprong, maar de verrassende gasten zorgden niet kort daarna al voor de eindstand: 1-1. Zodoende moet Neres zeker nog tot dinsdag wachten op zijn eerste minuten in het Braziliaanse vlaggenschip.

Kroos verdedigt Löw wegens passeren van Bayern-trio

De keuze van Joachim Löw om Thomas Müller, Jérôme Boateng en Mats Hummels niet meer op te roepen voor Duitsland vindt Toni Kroos te begrijpen. Volgens de middenvelder van Real Madrid heeft de verjongende Mannschaft nog genoeg kwaliteit in de selectie.

Martens schittert in Spanje en houdt titeldroom Barcelona in leven

Aan de hand van Lieke Martens heeft FC Barcelona zaterdag een ruime thuisoverwinning op Valencia geboekt. Met de Oranjeleeuwin vanaf de aftrap werd het in Catalonië 3-0, dankzij een goal en twee assists van de uitblinkende Martens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen