Van der Sar ziet de KNVB Beker ook als prijs voor Ajax

27 maart 2019, 09:25

Edwin van der Sar vindt dat het winnen van de KNVB Beker ook een absolute hoofdprijs is voor Ajax. Hoewel de Amsterdammers nog op drie fronten strijden, wil de algemeen directeur geen enkele prijs bagatelliseren. "Een prijs is een prijs en dus is de KNVB-beker ook een prijs voor ons."

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. "In onze situatie wil je drie prijzen winnen en telt alleen het winnen van de volgende wedstrijd", legt hij uit. Van der Sar wil zich niet vastpinnen op het feit dat er een bepaalde prijs gewonnen moet worden. "Het ene kan ten koste gaan van het andere. Zoals twee jaar geleden, toen we drie dagen na het bereiken van de halve finale van de Europa League ten koste van Schalke 04 naar PSV moesten, verloren en de landstitel verspeelden."

In elk geval móét Ajax wel een van de drie te pakken prijzen winnen. Van der Sar: "Duidelijk. Maar we hebben ook een langere termijndoelstelling bij de club onafhankelijk van het winnen van een prijs. Ajax wil namelijk tot de toptwintig van Europa behoren. Daarvoor hebben we geïnvesteerd in Dusan Tadic en Daley Blind."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen