Bosz moet snel na interlands weer aan de bak: "Dat is vervelend"

28 maart 2019, 12:32

Peter Bosz baalt ervan dat hij vrijdagavond alweer aan de bak moet met Bayer Leverkusen in de Bundesliga, zo kort na een week vol met interlands. De oefenmeester staat met zijn ploeg tegenover 1899 Hoffenheim, maar de voorbereidingstijd is kort. "Ik had liever meer tijd met mijn spelers gehad", zei hij tijdens de persconferentie.

Van de acht internationals trainden er wel al zes weer mee bij Bayer. Alleen keeper Lukas Hradecky en Charles Aranguiz zaten nog niet bij de groep van Bosz. "Dat is vervelend, maar het is zo. Wij coaches moeten ermee omgaan", beseft de Nederlander, die weet dat zijn elftal beter moet spelen dan het laatste duel van voor de interlandperiode toen er werd verloren van Werder Bremen (1-3).

"We moeten leren van die wedstrijd. Ik heb er met de spelers over gesproken en hoop bepaalde dingen te implementeren tegen Hoffenheim - ook al spelen zij anders", aldus Bosz. "Het wordt een interessante wedstrijd tegen een interessante speelstijl. Maar we willen elke wedstrijd winnen", liet Bosz aan zijn intenties niets aan duidelijkheid te wensen over.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen