Onbegrijpelijke flater Donnarumma zorgt voor nederlaag AC Milan

30 maart 2019, 22:24

In het buitenland heeft een gigantische fout van Gianluigi Donnarumma AC Milan een resultaat gekost bij Sampdoria. De Italiaanse doelman ging na ongeveer dertig tellen de mist in en zorgde daarmee al razendsnel voor de eindstand. In België ging het Anderlecht van Fred Rutten hard onderuit bij Genk. 

Sampdoria – AC Milan: 1-0.

Wie besloot de eerste minuut van het treffen in de Serie A te laten schieten, miste meteen het meest opzienbarende moment van het duel. AC Milan tikte de bal achterin rustig rond, maar Donnarumma besloot de bal tegen Grégoire Defrel op te schieten. De spits kreeg de bal tot zijn eigen verbazing tegen zijn been, waarna het leer binnenrolde: 1-0.

Na het opzienbarende moment in de eerste minuut richtte Milan zich op, maar aanspraak op een resultaat maakte het nauwelijks meer. Wel schreeuwde heel Milan om een pingel, maar de VAR hield zijn poot stijf na een valpartij van Piatek. Door de verliesbeurt kunnen AS Roma en SS Lazio de komende weken dichterbij de vierde plaats kruipen. Sampdoria staat achtste en mag hopen op Europees voetbal.

KRC Genk – Anderlecht: 3-0.

Een zeer pijnlijke avond voor het Anderlecht van Fred Rutten. In de Kampioenspoule van de play-offs werd het eerste duel bij Genk met duidelijke cijfers verloren. Joakim Maehle, Junya Ito en Joseph Paintsil zorgden voor de treffers namens de thuisploeg.

TOTO's Koning Donnie heeft 24

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen