Keizer tankt vertrouwen: "We hadden deze overwinning nodig"

31 maart 2019, 12:50

De landstitel is een utopie voor Sporting Portugal, maar Marcel Keizer kan in zijn eerste seizoen in Portugese dienst nog steeds een tweede prijs pakken. Woensdag krijgt de club van de Nederlandse trainer de kans om zich te plaatsen voor de finale van het belangrijkste Portugese bekertoernooi. Zaterdagavond tankte de Sporting Portugal vertrouwen door met 1-3 te winnen bij Chaves.

De overwinning kwam moeizaam tot stand, maar Keizer is tevreden met wat hij zag. "Voor rust controleren we de wedstrijden. We speelden snel en simpel, daarna maakten we het onszelf af en toe moeilijk. Na de rode kaart (voor Chaves, red.) speelden we niet goed. We verloren de concentratie en bleven op hetzelfde tempo spelen. Na de wissels ging het beter", aldus Keizer op de persconferentie na de wedstrijd.

Met elf tegen tien gaf Sporting een 0-1 voorsprong weg. Door late doelpunten van Bruno Fernandes en Luiz Phellype won de Portugese grootmacht alsnog. "We hadden deze overwinning nodig. Iedere wedstrijd moeten we gemotiveerd zijn en hierna spelen we tegen Benfica. We weten wat we moeten doen en zullen ons team nu voorbereiden op die wedstrijd."

De halve finale van het Portugese bekertoernooi wordt over twee wedstrijden gespeeld. Sporting verloor het heenduel met 2-1.

Word de nieuwe Koning Donnie en pak tot vier keer je inzet als PSV van Ajax wint!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen