Real komt dankzij Benzema met schrik vrij tegen Huesca

31 maart 2019, 22:45

Met de hakken over de sloot heeft Real Madrid zondag afgerekend met nummer laatst Huesca. De nummer drie van La Liga worstelde lange tijd met de laagvlieger, maar trok in de slotfase alsnog aan het langste eind. Karim Benzema maakte de winnende: 3-2.

Thibaut Courtois is door blessureleed uit de roulatie bij Real en dus besloot Zinedine Zidane om zijn zoon Luca Zidane een kans te geven onder de lat. Hij zal zich ongetwijfeld even spijt hebben gehad, aangezien de jonge keeper al na drie minuten moest vissen. Camilio Hernandez stond vogelvrij in het strafschopgebied en schoot simpel binnen. Dat was een opdoffer voor Real, maar de ploeg herstelde zich vrij snel. Isco, die onder Zidane weer het vertrouwen krijgt, haalde in de 25ste minuut de trekker over.

Real trok het duel vervolgens naar zich toe en had de wedstrijd in de tweede helft helemaal in handen toen de 2-1 viel. Dani Ceballos werkte een kwartier na rust binnen nadat Benzema de bal met het hoofd prachtig had teruggelegd. Toch liet Real de hekkensluiter weer terugkomen in de wedstrijd. Xabier Etxeita was ietwat gelukkig trefzeker uit een voorzet en scoorde in de 74ste minuut.

Een nieuwe blamage leek zich aan te dienen voor Real, maar Benzema nam de ploeg op sleeptouw. De Fransman schoot met veel effect heerlijk raak in de verre hoek en bezorgde zijn team de winst in de 89ste minuut. Real, dat derde staat, heeft zodoende voor de derde keer op rij gewonnen in La Liga. Gemakkelijk ging het echter niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen