Brood verwijst NAC's last minute-aankoop Dervite naar tribune

3 april 2019, 08:42

Onder Ruud Brood is NAC Breda's last minute-aankoop Dorian Dervite naar de tribune verwezen. Ook voor Paolo Fernandes is woensdag geen plaats in de wedstrijdselectie voor het uitduel met Excelsior. Voor beiden geeft Brood een andere reden op.

NAC namen de dertigjarige Dervite op Deadline Day op huurbasis over van Charleroi. Met zijn ervaring moest hij de broze defensie van meer power voorzien. Mitchell van der Gaag liet hem nog vijf keer opdraven in de basis, maar met Brood aan het roer is de Fransman op de tribune beland. Ook zondag tegen VVV-Venlo viel hij al buiten de boot. "Drie centrale verdedigers vind ik genoeg. Ik maak een keuze op basis van wat ik zie, helaas voor hem", licht Brood toe in BN/DeStem.

Dervite neemt vanavond tegen Excelsior plaats naast Fernandes. "Paolo had het moeilijk de afgelopen week. Niet zozeer op voetbaltechnisch gebied, maar privé. Daar hebben we over gesproken. Dat speelde mee, want ik vond hem in zijn motivatie niet goed. Als ik hoor dat zo'n jongen het moeilijk heeft, dan wil ik hem daarbij helpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen