Verhuurde Hansson sluit in nieuw seizoen aan bij Feyenoord

4 april 2019, 16:42

Emil Hansson sluit in het nieuwe seizoen aan bij Feyenoord. Op huurbasis bij RKC Waalwijk laat de twintigjarige middenvelder een goede indruk achter en lonkt een kans in Rotterdam, waar de Zweed een contract heeft tot medio 2020.

"Het is een goed teken als de club je terug wil. Binnenkort spreek ik de nieuwe trainer Jaap Stam, ik ben erg benieuwd naar de plannen die hij met mij heeft", zegt Hansson op de website van zijn management Wasserman. "Maar nu is de focus nog even volledig gericht op RKC, daarna zien we wel verder."

In de 29 competitiewedstrijden die Hansson speelde voor RKC, scoorde de Scandinaviër negen keer en bereidde hij acht doelpunten voor. "In het begin heb ik bij RKC wel even moeten wennen. Ik ging van een grote club naar RKC, met andere faciliteiten, andere teamgenoten en een ander niveau. De trainer (Fred Grim, red.) heeft me vanaf het begin goed geholpen en daar ben ik heel blij mee. Hij is veel individueel met mij bezig geweest. Hij geeft me ook een schop onder m'n kont als dat nodig is. We praten veel over wedstrijdsituaties, hij maakt me echt beter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen