Slutsky gaat los op 'arrogante' Gözübüyük: "Slechte arbiter"

7 april 2019, 19:25   Bijgewerkt: 7 april 2019, 19:33

Vitesse-trainer Leonid Slutsky heeft geen goed woord over voor scheidsrechter Serdar Gözübüyük. De arbiter speelde een hoofdrol in Arnhem met meerdere dubieuze momenten, maar dat was voor de Rus niet eens het voornaamste probleem. "Hij is heel arrogant en denkt dat hij God is. Hij is de slechtste scheidsrechter die ik ooit in mijn leven ben tegenkomen."

Dat vertelde de oefenmeester tegenover FOX Sports. Volgens hem zit hem dat vooral in de omgangsvormen van de scheidsrechter. "Ik heb het in al die tien maanden nooit over scheidsrechters gehad, de meeste lachen en zijn heel vriendelijk. Maar hij (Gözübüyük, red.) zegt nooit hallo. Zegt nooit gedag. Hij vraagt mij nooit iets, heel arrogant."

Volgens Slutsky denkt Gözübüyük dat de wedstrijd om hem draait. "Maar de spelers zijn het belangrijkste, niet de scheidsrechter. Hij is als een ober, hij moet rondlopen en er zijn, maar dienen naar de spelers", vindt de Vitesse-coach, die bovendien baalt dat hij geen antwoord krijgt op de vragen die hij had aan de arbiter. "Hij zegt niets en geeft geen antwoord op mijn vragen. Hij legt niet uit als hij een fout maakt, maar ook niet als hij geen fout maakt."

Gözübüyük gaf PSV zondagmiddag twee strafschoppen en draaide een gegeven penalty aan Vitesse nog terug na ingrijpen van de VAR.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen