Leonid Slutsky aast op terugkeer in Eredivisie: "Ik ben er klaar voor"

9 januari 2023, 21:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Leonid Slutsky ziet zichzelf wel terugkeren in de Eredivisie. De 51-jarige trainer vertelt in een interview met ESPN dat hij heimwee heeft naar Nederland. Sinds zijn vertrek bij Rubin Kazan in november zit de voormalig oefenmeester van Vitesse zonder werkgever.

Slutsky stond van medio 2018 tot november 2019 aan het roer bij Vitesse. In korte tijd groeide de Rus uit tot een van de meest geliefde trainers van de Eredivisie. Zelf bewaart Slutsky ook goede herinneringen aan zijn tijd in Nederland. "Ik was heel gelukkig in Arnhem, mijn tijd in Nederland was een geweldige ervaring voor me. Ik mis jullie voetbal, de mensen en de tradities. Ik ben er klaar voor om terug te keren naar Nederland", vertelt hij.

Ondanks de Russisch-Oekraïense Oorlog kan Slutsky als inwoner van Moskou vrij door Europa reizen. "Ik heb een visum voor tien jaar in de EU en het Verenigd Koninkrijk. Maar er gaan geen directe vluchten meer, dus ik moet via Istanboel reizen. Bovendien werken mijn bankpassen niet in Europa dus moet ik altijd met grote stapels cash reizen, alsof we twintig jaar terug in de tijd zijn gegaan", vertelt de Russische trainer, die kortgeleden nog voormalig Martin Ødegaard bij Arsenal opzocht.

Hans Kraay jr.

Gedurende zijn periode in de Eredivisie, onderhield Slutsky een goede relatie met Hans Kraay jr. "Hans mag vanaf nu mijn zaakwaarnemer worden. Ik zal binnenkort mijn contract bij hem tekenen en dan kan hij me bij Nederlandse clubs aanbieden", grapt de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat hij een Rus is kan ie nix aan doen maar van mij mag die morgen beginnen om Schreuder te verlossen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen