Real vangt bot bij Chelsea voor Robben

20 juni 2006, 10:22

Chelsea is niet van plan om Arjen Robben te laten vertrekken. Volgens De Telegraaf heeft het Spaanse Real Madrid zich deze week officieel bij de Londense club gemeld om de aanvaller over te nemen, maar daar viel volgens Chelsea niet over te praten. Roman Abramovich, de grote suikeroom van Chelsea, liet weten dat de Groninger niet te koop is.

Predrag Mijatovic had zich namens Real officieel bij Chelsea gemeld. De voormalig spits van de Koninklijke is achter de schermen druk bezig om Ramon Calderon naar voren te schuiven als nieuwe voorzitter van de Madrileense club. Om het kandidaatschap van Calderon kracht bij te zetten, speurt Mijatovic stad en land af naar spelers die bereid zijn om onder Calderon bij Real te spelen. Mijatovic zou, in het geval dat Calderon ook daadwerkelijk tot voorzitter verkozen wordt, aangesteld worden als technisch directeur.

Naast Robben zou Mijatovic ook de Braziliaan Kaka op de korrel hebben. Of AC Milan bereid is om mee te werken aan een transfer van de middenvelder, valt echter te betwijfelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen