Van Polen: "Nederlaag kun je volledig op mijn conto schrijven"

20 april 2019, 23:37

Het was zaterdag niet de avond van Bram van Polen. De verdediger van PEC Zwolle zag zijn man Bryan Linssen drie keer scoren namens Vitesse en ging na de 4-1 nederlaag door het stof.

PEC speelde lange tijd met een man meer, maar leed toch een ruime nederlaag. Reden voor grote onvrede binnen het kamp van PEC. "De trainer ging even los en ik heb m'n excuses aangeboden. De rest blijft in de kleedkamer", zegt hij tegen RTV Oost. "Linssen was mijn man bij corners. Deze nederlaag kun je volledig op mijn conto schrijven. Dan moet je maar resultaat halen dat je een keer 1-1 speelt tegen tien man. We waren aan de bal de tweede helft wel heel matig. Maar als je drie goals zo weggeeft eigenlijk, dan mag je mij daar verantwoordelijk voor maken."

PEC Zwolle staat op 35 punten, wat normaliter genoeg is om erin te blijven. Van Polen denkt echter dat er nog wat moet gebeuren. "Om echt veilig te zijn hebben we nog wel wat punten nodig, denk ik. Ik weet niet wat de concurrentie heeft gedaan, maar laten wij nou niet gaan zeggen dat we al veilig zijn. Ik denk niet dat wij in de positie zijn om dat te zeggen", besluit de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen