Sevilla verliest van Getafe en moet vierde plaats afstaan

21 april 2019, 16:05

Sevilla heeft zondagmiddag een pijnlijke nederlaag geleden op bezoek bij concurrent Getafe. In de strijd om een rechtstreeks gevecht om een Champions League-ticket gaf de ploeg van Quincy Promes niet thuis en kreeg het met 3-0 (!) klop. In de slotfase moest de thuisploeg het - net als Sevilla - bovendien doen met een man minder, na een rode kaart Djené Dakonam.

Op dat moment stond Promes binnen de lijnen: hij kwam in de rust Éver Banega vervangen bij een 2-0 achterstand. Jaime Mata had twee keer een strafschop benut, waarbij Sergio Escudero bij de tweede pingel vlak voor rust voor zijn handsbal de tweede gele kaart en dus rood had gekregen van de arbiter.

Toen Jorge Molina tien minuten in de tweede helft ook de derde maakte namens de thuisploeg, leek Sevilla met een man minder op weg naar de slachtbank. Dat gebeurde uiteindelijk niet en omdat Dakonam een harde overtreding maakte op Jesus Navas kwam ook Getafe met tien man te staan. Promes kreeg nog de kans op een eretreffer, maar hij schoot de bal over.

Zodoende raakt Sevilla de vierde plaats kwijt aan stuntploeg Getafe. De club die twee jaar terug nog op het tweede niveau in Spanje speelde, is nu serieus in de race voor een Champions League-ticket.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen