Heerenveen scoort moeizaam: "Ballen willen er even niet in"

23 april 2019, 09:39

De doelpuntenproductie van sc Heerenveen hapert. In de laatste vijf wedstrijden was het slechts drie keer raak, dat terwijl Heerenveen tot de meest scorende én efficiënte ploegen van de Eredivisie behoort. Dinsdag in eigen huis tegen VVV-Venlo hoopt trainer Johnny Jansen op betere tijden. "De ballen willen er momenteel even niet in", aldus Jansen.

"We speelden goed en stelden Heracles voor dusdanige problemen dat zij hun tactiek een paar keer moesten aanpassen Tegen VVV wil ik dezelfde instelling zien als in Almelo, want die was prima", zegt Jansen op het clubkanaal van Heerenveen. "We willen de mensen goed en aantrekkelijk voetbal bieden en wat ons dat brengt zien we dan wel weer. We zijn afhankelijk van de resultaten van andere clubs, maar gaan alles geven om onze positie op de ranglijst te verbeteren. Als we goed blijven spelen moet dat een keer rendement opleveren."

Tegelijkertijd blijft Heerenveen makkelijk de doelpunten tegen krijgen. "En dat terwijl we eigenlijk heel weinig weggaven, maar we krijgen een onnodige strafschop tegen en bij de 2-1 valt de bal uit de kluts precies voor de voeten van Dalmau. Dat zit het niet mee, maar we moeten ook naar onszelf kijken", aldus Jansen, die op zijn hoede is voor VVV. "Het is een elftal waarbij het klopt. VVV speelt vanuit een duidelijke organisatie en heeft een hoop fysieke kracht. Voorin hebben ze met Mlapa een sterke en snelle spits lopen, maar ook Joosten is rap."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen