Brood geeft niet op met NAC Breda: "We zijn nog niet dood"

23 april 2019, 15:50

NAC Breda-trainer Ruud Brood weigert om de handdoek al in de ring te gooien in aanloop naar het duel met Feyenoord. Hoewel de achterstand op De Graafschap met nog drie duels vier punten bedraagt en het naast de Rotterdammers nog tegen sc Heerenveen en PEC Zwolle speelt, blijft er hoop. "Ik blijf het steeds herhalen: maar we zijn nog niet dood", aldus de coach.

Dat vertelt hij op de clubsite over het duel met Feyenoord. Vorig seizoen werd er nog twee keer gewonnen van de Stadionclub, ook in eigen huis. "Het is altijd iets speciaals om tegen Feyenoord te spelen, we doen er dan ook alles aan om goed voor de dag te komen", zei Brood. In elk geval wil hij voor de fans spelen. "We doen het voor de supporters. Want hoe zwaar ze het ook hebben, ze staan altijd achter de club en het team. Hopelijk hangt er in elk geval een mooie sfeer."

En wie weet wat er dan kan ontstaan, want rekenkundig is NAC Breda nog niet gedegradeerd, al is het karwei heel moeilijk - zeker na de nederlaag tegen Fortuna Sittard. "We waren goed teleurgesteld ten aanzien van de laatste wedstrijd", aldus Brood over het resultaat. Met het spel en de gecreëerde kansen was hij niet eens ontevreden. "Maar we hadden effectiever moeten zijn. We hebben onnodig verloren gezien het spelbeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen