Ten Hag beseft: "De halve finale is een fantastische ervaring"

29 april 2019, 19:38

Na 22 jaar afwezigheid is Ajax weer terug in de halve finale van de Champions League. Een prachtige prestatie, waarbij zeker ook de manier waarop tot bevrediging leidt in Amsterdam. Erik ten Hag beseft dat hij met zijn ploeg iets bijzonders neerzet, maar wil meer. Hij kijkt positief uit naar de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur van dinsdagavond.

Ten Hag werd maandag gevraagd of zijn ploeg favoriet is voor het tweeluik met de Londenaren. "Favoriet of niet, dat maakt voor ons niet uit. Ik kan er ook niet zoveel mee. Zelfbewust, maar niet naïef spelen. Dan hebben we een goede kans", zei hij. "De waarheid ligt op het veld." Ten Hag wil zich met Ajax niet gaan aanpassen aan de tegenstander. "Tottenham wisselt weleens van systeem, maar de principes blijven hetzelfde. Je eigen spel spelen en anticiperen op veranderingen."

Ajax kan geschiedenis gaan schrijven, als het de wedstrijd tegen Tottenham goed doorkomt. Dat beseft Ten Hag maar al te goed. "De halve finale is een fantastische ervaring. Dat rijpt je. We willen ieder keer beter worden. Daar werken we ook heel hard voor. Dit is een geweldig bagage. We hebben iets bereikt en dat willen we volhouden."

De coach beschikt over een fitte selectie en kan dinsdag een beroep doen op Noussair Mazraoui. Daardoor moet hij morgen een keuze maken tussen de Marokkaan en Joël Veltman.

Denk jij dat Ziyech en Tadic scoren? Zet in bij TOTO en win bijna acht keer je inzet terug!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen