Spoorboekje: CL-return in Liverpool, Godin maakt transfer bekend

7 mei 2019, 08:38

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 7 mei.

Nieuws

Godin kondigt transfer aan

Diego Godin maakt vanmiddag zijn transfer van Atlético Madrid naar Internazionale bekend. Atleti heeft daarvoor een speciale persconferentie belegd. Het vertrek van de 33-jarige verdediger hing al een tijd in de lucht. Godin beschikt over een aflopend contract en vindt het na negen jaar Atlético tijd om verder te kijken.

Duidelijkheid over KV Mechelen

Vandaag buigt de rechter zich over de zaak die KV Mechelen heeft aangespannen tegen de Belgische voetbalbond. De ploeg promoveerde en won de beker, maar is aangeklaagd vanwege matchfixing. Daardoor moet het vrezen voor terugzetten naar het tweede niveau en dan mag ook Europa niet in. Er komt snel duidelijkheid over de zaak.

Wedstrijden

Liverpool - FC Barcelona (21.00 uur)

Zonder Mohamed Salah, Roberto Firmino en Naby Keïta staat Liverpool voor een vrijwel onmogelijke opgave in de halve finale van de Champions League. Na de 3-0 nederlaag in Camp Nou moeten The Reds minimaal drie goals maken en Jürgen Klopp beseft dat het exteem lastig wordt om de bezoekers van het scoren af te houden. De oefenmeester rekent erop dat zijn elftal minimaal vier keer moet scoren en dat zonder Salah en Firmino...

Voetbal op tv

21.00 uur: Liverpool - FC Barcelona, Veronica, live verslag van het duel in de Champions League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen