Van de Beek kent geen angst voor Son: "Spurs mét hem verslaan"

7 mei 2019, 10:20

Donny van de Beek vindt niet dat Ajax bang moet zijn voor Tottenham Hotspur omdat aanvaller Heung-min Son woensdagavond weer meedoet bij de Engelsen. De middenvelder wil vooral dat de Amsterdammers doen wat ze de laatste maanden al deden. "Het is hetzelfde verhaal als tegen Juve: deed Ronaldo wel of niet mee? Hij deed wel mee. Het is ook mooi om ze mét hem te verslaan."

Dat zei op het clubkanaal van Ajax. Wel heeft hij veel respect voor de Zuid-Koreaan. "Het is duidelijk dat hij heel vaak belangrijk is geweest voor hen en dat hij een heel goede voetballer is", aldus Van de Beek, die vindt dat Ajax hetzelfde moet doen als vorige week in Londen in het eerste half uur. "In de tweede helft speelden we teveel lange ballen, we moeten toewerken naar hoe we die eerste dertig minuten speelden."

En dan hoopt Van de Beek met Ajax de finale te halen, maar hij rekent zich nog zeker niet rijk. "We staan er goed voor, maar er is nog helemaal niks gespeeld. De focus ligt op dat wij zelf goed zijn. De sfeer in het stadion zal top zijn, iedereen staat achter ons. Maar we mogen nog niet nadenken over de Champions League-finale."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen