Milik vertrouwt op Ajax: "Deze keer winnen ze de titel"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

12 mei 2019 – Arek Milik is ervan overtuigd dat Ajax komende woensdagavond met de kampioensschaal in handen staat. De Poolse spits, die in 2016 de dramatische kampioenswedstrijd tegen De Graafschap meemaakte, zegt op de website van Ajax dat de Amsterdammers sterk genoeg zijn om als winnaar uit de titelstrijd met PSV te komen.

Milik vertrouwt op Ajax: "Deze keer winnen ze de titel"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het is een compleet team met een geweldige teamgeest en een aantrekkelijke speelstijl", spreekt Milik vol bewondering over de club die hij in de zomer van 2016 verliet voor een avontuur in Italië bij Napoli. "Ajax is zo'n sterk team. Ik weet zeker dat ze deze keer de titel zullen winnen. En ik hoop het ook echt."

Milik startte in de basis tijdens de laatste kampioenswedstrijd die Ajax speelde en waarin het tegen De Graafschap gruwelijk misging en PSV alsnog de titel pakte. Coach Frank de Boer baarde in dat duel opzien door spits Milik naar de kant te halen, terwijl er nog een groot deel van de wedstrijd te spelen was en Ajax doelpunten nodig had. "Ik respecteer zijn beslissingen, maar het is alleen jammer dat ik niet kon helpen om de wedstrijd en vervolgens het kampioenschap te winnen in mijn laatste officiële wedstrijd voor Ajax."

De klap van Spurs
Om de titel in het zicht te houden moet Ajax vanmiddag in de eigen Johan Cruijff Arena zien af te rekenen met FC Utrecht. In datzelfde stadion verspeelde Ajax woensdag op verschrikkelijke wijze een finaleplaats in de Champions League door diep in de blessuretijd met 2-3 te verliezen van Tottenham Hotspur. Volgens Milik mogen de supporters van Ajax desondanks trots zijn op hun ploeg. "Ze hebben iets heel bijzonders gedaan dit seizoen. Ik ben er zeker van dat het doelpunt in de laatste seconde aankwam als een klap, maar ik denk dat dit voor alle spelers uiteindelijk een belangrijk leermoment wordt."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd