Tadic 'meest verbaasd' door Van de Beek: "Geweldige progressie"

13 mei 2019, 08:06

Dusan Tadic heeft zich het afgelopen seizoen het meest verbaasd over de ontwikkeling van Donny van de Beek. De nestor van de Amsterdammers zag de middenvelder zich volop ontwikkelen. "Hij is nóg meer voor het voetbal gaan leven. Donny luistert graag naar de oudere spelers, is nog beter op zijn voeding gaan letten en harder gaan trainen in de gym."

Dat vertelt Van de Beek tegenover De Telegraaf. "Als je hem aan het begin van het seizoen zag en nu ziet, dan is dat een wereld van verschil. Prachtig", zei Tadic, die ook mooie woorden over had voor de andere grote talenten van Ajax. "Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Donny van de Beek hebben geweldig veel progressie geboekt, waarbij Donny me het meest heeft verbaasd."

Aanvoerder Matthijs de Ligt roemde in dezelfde krant vooral het aanvallende collectief van de Amsterdammers. "We hebben dit jaar in alle competities 170 goals gemaakt. En het hele team was daar verantwoordelijk voor. Als je nu ook Klaas weer ziet, die in de spits staat en scoort. We hebben het met zijn allen gedaan. Iedereen heeft zijn aandeel en iedereen is erbij betrokken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen