Van den Brom houdt in Rotterdam rekening met vakantie spelers

14 mei 2019, 14:22

Met het oog op de zomerstop neemt John van den Brom woensdag geen onnodige risico's tegen Excelsior. Enkele spelers hebben pijntjes overgehouden aan het thuisduel met PSV (1-0) en zullen op Woudestein niet starten. "Je wilt geen risico lopen dat ze daardoor misschien een vakantie die ze dikverdiend hebben moeten gebruiken om te herstellen", aldus Van den Brom tegen AZ TV.

Adam Maher, Thomas Ouwejan en Ron Vlaar zijn de drie twijfelgevallen bij AZ. Zij worden op de laatste speeldag mogelijk gespaard door Van den Brom, die op Woudestein voor de laatste keer als hoofdtrainer van AZ langs de lijn staat. De Alkmaarders zijn al zeker van de vierde plaats en spelen zodoende nergens meer voor. "Ook voor Excelsior is het niet heel interessant meer. Maar als we daar zijn, staat er een elftal dat wil winnen, want je wilt altijd op een mooie manier afscheid nemen van een seizoen."

Van den Brom kan in zijn laatste wedstrijd in elk geval geen beroep doen op Guus Til. De aanvoerder pakte tegen PSV geel en is geschorst. Het worden voor Til pas de eerste Eredivisie-minuten die hij dit seizoen mist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen