Talent Brobbey wil komend seizoen debuteren in Ajax 1

20 mei 2019, 22:10

Als het aan Brian Brobbey ligt, dan staat het komende seizoen in het teken van zijn doorbraak. De spits van Ajax werd zondag Europees kampioen met Oranje Onder-17 en wil nu ook bij Ajax grote stappen gaan zetten.

De zeventienjarige Amsterdammer is mede door zijn fysiek een opvallende verschijning in de jeugdteams. Hij heeft weinig haast om uit Nederland te vertrekken en wil graag slagen bij Ajax, zegt hij tegen RTL Nieuws. "Ik heb al veel aanbiedingen gekregen, vooral uit Engeland. Mijn omgeving wil dat ik hier blijf en mezelf rustig ontwikkel, dat voelt voor mij ook als de beste optie. De vergelijking met Romelu Lukaku hoor ik vaak als het gaat over die competitie, maar daar heb ik niks mee. Ik ben Brian Brobbey, ik doe mijn eigen ding."

De zeventienjarige aanvaller wil zich komend seizoen bewijzen in Ajax 1. "Een spits uit eigen jeugd is altijd mooi toch? En het is ook wel weer tijd", zegt de sterke spits. "Mijn doelstelling voor komend seizoen is debuteren in het eerste, dat is de lat die ik leg voor mezelf. Ik wil ook vast uitkomen voor Jong Ajax, want dat is het niveau waarvan ik beter word."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen