FC Barcelona laat herstellende Suárez revalideren bij Uruguay

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

3 juni 2019 – Goed nieuws voor Uruguay: FC Barcelona-aanvaller Luis Suárez is fit genoeg bevonden om bij de selectie van Uruguay aan te sluiten en kan deze zomer dus mogelijk wel in actie komen tijdens de Copa América. De laatste maanden ontbrak de spits met een knieblessure.

FC Barcelona laat herstellende Suárez revalideren bij Uruguay

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat laat FC Barcelona weten over de geblesseerde aanvaller. Suárez zou vier tot zes weken moeten herstellen van zijn operatie. 9 mei ging hij onder het mes, op 17 juni start voor Uruguay in Brazilië de Copa America met een wedstrijd tegen Ecuador. Daarna volgen de duels met Japan - uitgenodigd voor het toernooi - en Chili.

In Catalonië is het dus voorspoedig verlopen voor Suárez, die nu verder kan revalideren bij de nationale ploeg van Uruguay. Mocht hij toch niet fit genoeg zijn, mag de coach tot 24 uur voor de eerste groepswedstrijd nog een vervanger oproepen voor de spits.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd