Maher koos 'vanwege zijn gevoel' FC Utrecht boven AZ

3 juni 2019 – Adam Maher heeft op basis van zijn gevoel voor FC Utrecht gekozen. De middenvelder is ook in gesprek geweest met zijn werkgever AZ, maar het gevoel was in de Domstad beter. Ook de aanwezigheid van John van den Brom speelde een grote rol in het feit dat hij daar een driejarig contract tekende, zo bevestigt hij.

Maher koos 'vanwege zijn gevoel' FC Utrecht boven AZ

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Hij (John van den Brom, red.) heeft mij de kans gegeven bij AZ om weer naar mijn oude niveau terug te keren, dus dat heeft belangrijke invloed gehad", knikt Maher op het clubkanaal van FC Utrecht. "Het gevoel was goed en ik ben blij dat ik hier ben." Bang voor de concurrentie bij FC Utrecht is hij niet. "Je hebt concurrentie nodig om een beter niveau aan te tikken."

Dat FC Utrecht de Europa League heeft gehaald, speelde ook mee bij Maher. "Ze doen het goed de laatste tijd en hebben het Europa League-ticket te pakken. Het maakt mij trots om daar deel vanuit te maken."

Verder gaf Maher nog toe ook het gesprek aan te zijn gegaan in Alkmaar. "Dat vond ik wel zo respectvol richting AZ, maar we zijn er niet uitgekomen. Toen heeft FC Utrecht zich gemeld."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd