ADO Den Haag schuift tijdelijk interim voor opvolger Manders

4 juni 2019, 11:17

ADO Den Haag heeft nog geen opvolger gevonden voor de vertrokken Mattijs Manders en stelt in de tussentijd een ad interim algemeen directeur aan. Financieel directeur Henrik-Jan Rinner is per directeur statutair directeur en wordt vanaf 15 juni ook de ad interim algemeen directeur.

Daarmee wordt de periode tijdens de zoektocht van de club overbrugd, waardoor er meer tijd is om een geschikte opvolger voor Manders te vinden. Hij werd directeur van de Eredivisie CV. "Zowel de Raad van Commissarissen als de aandeelhouders hebben er alle vertrouwen in dat Henrik-Jan samen met Manager Voetbalzaken Jeffrey van As in de belangrijke zomerperiode de benodigde besluiten zullen nemen dan wel zullen voorbereiden voor goedkeuring door de RvC – voortbouwend op de bemoedigende resultaten op het veld en in de organisatie", aldus Ad Melkert, de voorzitter van de Raad van Commissarissen.

De club stelt in het statement bovendien dat kwaliteit boven snelheid gaat als het gaat om een voordragen van een geschikte kandidaat. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen