'PSV vreest vertrek Angeliño: City heeft optie, PSG geïnteresseerd'

17 juni 2019, 12:51

PSV raakt mogelijk Angeliño alweer kwijt. De linksback van de Eindhovenaren staat in de belangstelling van veel clubs, waaronder Paris Saint-Germain, en weet bovendien dat zijn oude club Manchester City hem voor een vast bedrag kan terugkopen. Die club kan met twee transfers dus opeens een knappe winst maken op de Spaanse back.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Volgens de Spaanse krant La Voz de Galicia heeft Manchester City een terugkoopclausule van twaalf miljoen euro bedongen. Hoewel het ED bevestigt dat er een dergelijke voorwaarde is opgesteld in het contract, is het onduidelijk of die daadwerkelijk op twaalf miljoen euro ligt. Omdat onder andere PSG interesse heeft, wordt zijn marktwaarde ongeveer op het dubbele geschat na het goede eerste seizoen.

Als City hem terugkoopt en direct weer verkoopt, heeft het dus een forse winst op de back. Omdat PSV hem vorige zomer voor slechts 5,5 miljoen euro kon overnemen van Manchester City, wilde die club een dergelijke optie opnemen. Mogelijk pakt dat nu zeer slecht uit voor PSV, dat moet vrezen dat Angeliño na één succesvol jaar alweer vertrekt. Mocht City niet toeslaan, dan is in elk geval ook PSG geïnteresseerd in de diensten van Angeliño. Naar verluidt zou hij zo'n 20 tot 25 miljoen euro kunnen opleveren. 

Ook De Telegraaf weet van de interesse van The Citizens en spreekt van een bedrag tussen de tien en twaalf miljoen euro. Wel is het volgens dat medium nog zeker niet definitief dat Manchester City de optie licht en hem direct verkoopt. Ook als ze hem wel halen, kan hij mogelijk de concurrentie aangaan met Oleksandr Zinchenko en Fabian Delph.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen