Trotse Jaliens wil pas na WK aan Leverkusen denken

22 juni 2006, 00:36

Kew Jaliens straalde vrijdagavond in de catacomben van het Waldstadion van oor tot oor. De rechtsback van AZ, die naar eigen zeggen nog lang niet rond is met Bayer Leverkusen, had enkele uren eerder zijn WK-debuut gemaakt en kon terugkijken op een prima wedstrijd. "Om in zo'n wedstrijd te mogen spelen is de droom van iedere voetballer", zegt de trotse Jaliens tegen FCUpdate.nl.

Hoewel hij tevreden was over zijn optreden tegen de sterke Argentijnen, merkte Jaliens dat hij moeite had om in zijn ritme te komen. "De laatste keer dat ik een wedstrijd gespeeld heb, is alweer heel lang geleden. Dat moet de thuiswedstrijd in de play-offs tegen FC Groningen zijn geweest. Dit is dan ineens wat anders, Argentinië is van een iets ander kaliber dan Groningen", zegt hij lachend. "Ik merkte dat ik in het begin even moest wennen, maar eigenlijk ging het steeds beter."

Over de wedstrijd tegen Argentinië was Jaliens duidelijk. "Ik denk dat we tevreden mogen zijn. Ik denk dat we het Argentinië heel moeilijk gemaakt hebben, ze hebben niet zo goed en flitsend kunnen spelen als in de voorgaande wedstrijden. Natuurlijk hadden we bij winst Portugal ontlopen, maar aan de andere kant: als Mexico een goede dag heeft kan dat ook een heel zware wedstrijd worden. Het maakt ons dus niet echt uit tegen wie we moeten spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen