FC Groningen wil Pohl lozen: "Misschien stapje terug doen"

14 juli 2019, 09:40

De toekomst van Jannik Pohl ligt niet bij FC Groningen. De 23-jarige Deense spits beschikt weliswaar nog over een contract voor twee seizoenen, maar heeft van de club te horen gekregen dat hij op zoek moet naar een nieuwe club. Die boodschap is aangekomen. "Ik heb het gevoel dat ze me hier niet heel graag meer zien."

Mede door blessureleed kwam Pohl afgelopen seizoen tot slechts acht optredens in het shirt van Groningen. "Voor mij is het een lastige situatie omdat ik een halfjaar niet gespeeld heb. Mijn CV is op dit moment natuurlijk niet goed. Op dit moment ben ik trouwens bijna weer fit. Als ik hier blijf, snap ik dat andere spelers eerder de kans krijgen. Terwijl het voor mij nu belangrijk is dat ik ga spelen en niet heel lang ga wachten tot ik een kans krijg", laat Pohl weten aan RTV Noord.

Op dit moment is er nog niet heel veel belangstelling voor de Deen. "Er is wat kleine interesse uit Denemarken. Die clubs kennen me en weten wat ik kan. Ik denk dat ik het niveau van een club als Groningen aankan, ook in een ander land dan Nederland of Denemarken", aldus Pohl, die snapt dat hij op dit moment niet bij veel clubs op de radar staat. "Dus misschien zal ik een stapje terug moeten doen om er daarna weer één omhoog te maken. Daar denk ik op dit moment veel over na. Ik hoop dat er clubs komen die potentie in me zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen