Genk-ster Malinovskyi krijgt zijn zin met transfer naar Atalanta

16 juli 2019, 17:01

Ruslan Malinovskyi heeft zijn gewenste transfer te pakken. De middenvelder laat KRC Genk achter zich en gaat zijn kunsten vertonen in het shirt van Atalanta Bergamo. De Italiaanse club heeft de transfer dinsdagmiddag aangekondigd.?

De Oekraïense middenvelder maakt voor dertien miljoen euro de overstap naar Atalanta. Malinovskyi was afgelopen seizoen een belangrijke schakel in het kampioensteam van Genk, maar had geen zin om langer in België te blijven. Toen duidelijk was dat Atalanta interesse had, wilde hij niets liever dan de transfer maken.

Hij liet een trainingskamp met Genk dan ook schieten. "Het was mijn beslissing om niet mee te gaan. Ik zei dat eerlijk aan de coach omdat ik de opbouw van zijn nieuwe ploeg niet wilde verstoren. Ik zag dat als een teken van mijn respect voor hem en voor Genk. Ik zou veel kunnen zeggen, maar ik verkies dat niet te doen uit respect voor mijn ploegmaats, de supporters en de club. Maar ik houd niet van deze situatie. Geloof me, het is niet mijn schuld", liet hij weten.

?De middenvelder zal bij de Champions League-deelnemer onder meer meoten concurreren met Marten de Roon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen