Gisteren gemist: ontslag Seedorf, Fortuna haalt Moldaviër

17 juli 2019, 00:30   Bijgewerkt: 16 juli 2019, 23:59

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 16 juli.

Seedorf en Kluivert op straat gezet door bond van Kameroen

Zoals verwacht vertrekken Clarence Seedorf en Patrick Kluivert bij de voetbalbond van Kameroen. Beide Nederlanders zijn dinsdagavond ontslagen na de slechte resultaten op de Afrika Cup. Het dienstverband is zodoende van korte duur geweest. Het duo tekende vorig jaar augustus een contract voor vier jaar.

'Buitenlands' Fortuna presenteert Moldavisch talent

Het aankoopbeleid van Fortuna Sittard is veelal gericht op het buitenland, zo blijkt uit het feit dat ook de zesde zomeraanwinst buiten de landsgrenzen is gevonden. De Limburgers melden dinsdagavond trots dat Vitalie Damascan zich aan Fortuna heeft verbonden. Hij wordt gehuurd van Torino.

Ook Galatasaray hengelt naar begeerde Dervisoglu

Halil Dervisoglu is razend populair bij de Turkse topclubs. De negentienjarige aanvaller van Sparta Rotterdam werd eerder al in verband gebracht met Trabzonspor en Besiktas en daar is dinsdag ook Galatasaray bijgekomen. Technisch manager Henk van Stee bevestigt dat Cim Bom interesse heeft.

Heracles verliest van Excelsior, Groningen - Emmen gelijk

Het gedegradeerde Excelsior is vanavond (dinsdag) een maatje te groot gebleken voor Heracles Almelo in een oefenwedstrijd. De Rotterdammers maakten een prima indruk en wonnen met 0-2. Beide goals vielen uit standaardsituaties.

Transfersoap definitief ten einde: De Ligt arriveert in Turijn

Het einde van dé transfersoap van de zomer is eindelijk bereikt. Matthijs de Ligt staat namelijk op het punt om zijn meerjarige verbintenis bij Juventus te signeren. De Nederlandse verdediger is dinsdagavond laat per vliegtuig aangekomen in Turijn, waar hij werd opgewacht door officials van Juventus. Dat heeft De Oude Dame bekendgemaakt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen