'Groot verschil tussen PSV en Feyenoord over Berghuis'

19 juli 2019, 09:14

PSV wil Steven Berghuis nog altijd toevoegen aan de selectie. De 27-jarige buitenspeler moet trainer Mark van Bommel van meer aanvallende impulsen voorzien en dienen als opvolger bij een vertrek van één van de bepalende aanvallers. Het transferbedrag is echter een probleem, omdat er tussen de Eindhovenaren en Rotterdammers op dit moment nog een te groot verschil zit.

Het Eindhovens Dagblad schrijft vanochtend dat PSV een bedrag van 'net acht cijfers in gedachten heeft' voor Berghuis. Specifieker gezegd, De Telegraaf rept over een transfersom van maximaal tien miljoen euro. PSV is in ieder geval niet van plan het clubrecord te breken voor Berghuis. Feyenoord zet voorlopig de hakken in het zand en wil niet dat Berghuis zonder slag of stoot vertrekt. Zijn huidige club heeft namelijk een bedrag van tussen de 15 en 20 miljoen euro in gedachten.

Berghuis heeft zelf al aangegeven graag naar PSV te willen en de club is ook bereid de overgang tot een goed einde te brengen. Zeker met de interesse van Sevilla in Steven Bergwijn, wil de titelkandidaat een extra aanvaller aantrekken. Berghuis zou als buitenspeler Bergwijn kunnen opvolgen, maar ook Hirving Lozano als deze nog een transfer maakt. Bovendien zou Van Bommel Berghuis als nummer tien kunnen gebruiken, aangezien ook Gaston Pereiro met een vertrek in verband wordt gebracht.

Lees ook: Sevilla wil na Luuk de Jong ook Bergwijn overnemen van PSV

Centrale verdediger

Volgens het ED moet Berghuis één van de laatste zetten worden van PSV op de transfermarkt. Naast hem willen de Eindhovenaren ook nog een centrale verdediger aantrekken als opvolger van de vertrokken Daniel Schwaab. Tot dusver verloopt die zoektocht moeizaam. Daarom zal naar verwachting de van een verhuurperiode teruggekeerde Derrick Luckassen komende dinsdag tegen FC Basel in de voorronde van de Champions League in het hart van de defensie staan. Verder wil PSV zelf alleen nog spelers verkopen die overbodig zijn geworden of de transfermarkt opgaan als er een bepalende speler vertrekt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen