Clasie debuteert bij AZ, wereldgoal Pröpper voor Heracles

27 juli 2019, 18:38

Jordy Clasie heeft zijn officieuze debuut in het shirt van AZ gemaakt. De middenvelder kreeg zaterdag speeltijd in de oefenwedstrijd tegen Beerschot.

AZ - Beerschot 0-1

Clasie, die Southampton eerder deze week voor AZ verruilde, had een basisplaats in de vriendschappelijke ontmoeting met Beerschot en deed één helft mee. Op het moment dat Clasie werd gewisseld was het nog 0-0 op het AFAS Trainingscomplex, maar vlak na de pauze maakte Beerschot het enige doelpunt van de wedstrijd. Fessou Placca was trefzeker in de rebound.

Willem II - OFI Kreta 2-1

In het eigen Koning Willem II stadion knokte Willem II zich tegen OFI Kreta terug van een achterstand. Lisandro Semedo, gehuurd van Fortuna Sittard, bracht de Grieken vlak voor de doelwissel aan de leiding. Karim Coulibaly zette Willem II in de 67ste minuut op aangeven van Vangelis Pavlidis op gelijke hoogte, Marios Vrousai maakte elf minuten later het verschil. Vrousai scoorde uit een strafschop, die werd toegekend wegens een overtreding op Coulibaly.

VVV-Venlo - Panathinaikos 0-1

Voor eigen publiek had VVV-Venlo minder succes tegen een Griekse opponent: het verloor met 1-0 van Panathinaikos. De Limburgers hadden wel meer balbezit en creëerden ook meer kansen dan de Griekse topclub. Desondanks maakte Panathinaikos in de slotfase het enige doelpunt van de partij. Anargyros Kampetsis werd in de 85ste minuut op randje buitenspel aangespeeld en bleef oog in oog met VVV-keeper Thorsten Kirschbaum koel.

Heracles Almelo - Helmond Sport 5-0

Heracles haalde uit tegen Helmond Sport, al vielen alle doelpunten pas in de tweede helft. Joey Konings was met twee goals de meest trefzekere speler, maar hét hoogtepunt was de 2-0 van Robin Pröpper. Hij scoorde met een schot vanaf eigen helft (zie de video onder dit artikel). Niels Leemhuis had Heracles vlak daarvoor op 1-0 gezet, Silvester van der Water bepaalde in de slotfase de eindscore op 5-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen